Justin Bieber on moniongelmainen sekakäyttäjä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Justin Bieber on nykyisin kaikkea muuta kuin nappisilmäinen teinityttöjen idoli. Toki hänet muistetaan hämärästi vielä laulajan urasta, mutta enemmän poikarassu paistattelee negatiivisissa kohuotsikoissa. Viimeisin tempaus saattaa olla viimeinen naula hänen kiltin imagonsa rippeisiin.

Justin Bieberin talosta löydettiin tuoreessa kotietsinnässä suuri määrä erilaisia huumeita ja huumeiksi luettavia lääkkeitä sekä huumeiden käyttämiseen soveltuvia välineitä. Nyt julkisuuteen on paljastettu lisätietoja popparin todellisesta päihdeongelmasta. Bieber ei nimittäin ole pelkästään satunnaisesti ja viihdekäyttönä kannabista pössyttelevä teinipoika.

TMZ-lehti kertoo Justin Bieberin käyttävän marihuanan ja alkoholin lisäksi säännöllisesti reseptilääkkeitä, kuten masennuslääkkeeksi tarkoitettua Xanaxia. Lisäksi hänen kerrotaan oleva koukussa Sizzurp-nimiseen juomaan, jonka ainesosat ovat prometatsiinia ja kodeiinia sisältävä yskänlääke, sitruunalimonadi ja hedelmäkarkit. Samainen juoma oli osasyynä Lil Waynen sydänkohtaukseen viime vuonna.

Justin Bieber ei ole ilmeisesti vielä koskenut Hollywoodin suosituimpaan huumeeseen, eli kokaiiniin, mutta silti poika tarvitsisi monien mielestä kiperästi apua päihdekoukusta irti pääsemiseksi. Esimerkiksi Justinin ystävät ovat olleet jo pitkään huolestuneita ja vaativat, että tähti astelee vieroitushoitoon.

Poptähti Justin Bieber joutui äskettäin ongelmiin naapurinsa kanssa, kun laulaja pommitti hänen kotiaan kananmunilla. Naapuri soitti poliisit paikalle, ja Bieber jatkoi heittelyä vielä viranomaisten jo saavuttua paikalle.