Katy Perry esitteli muhkeat muotonsa: ”Rukoilin suuria rintoja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommina tunnettu Katy Perry on totuttu näkemään otsikoissa joko musiikkiinsa tai rakkauselämäänsä liittyen. Hänestä harvemmin kerrotaan epämiellyttäviä uutisia esimerkiksi päihteiden käyttöön liittyen, ja äskettäin laulaja oli otsikoissa huipputerveellisen raiderinsa ansiosta.

katyperry21012014

Konserttiensa takahuoneessa pelkästään terveellisiä herkkuja nauttiva kaunotar poseeraa parhaillaan GQ-lehden kansikuvassa huomattavan povekkaana. Lehden haastattelussa hän kommentoi suuria rintojaan ja paljasti nuorena rukoilleensa Jumalalta itselleen muhkeita muotoja.

– Makasin eräänä iltana selälläni ja katsoin jalkoihini. Rukoilin ja sanoin ”Jumala, ole hyvä ja anna minulle niin suuret rinnat, että en voi nähdä jalkojani maatessani tällä tavalla.” Sitten Jumala vastasi rukouksiini En tosin silloin tiennyt, että ne putoaisivat lopulta kainaloihini, Katy Perry kertoi GQ-lehdessä.

29-vuotias Katy Perry julkaisi viime vuonna uuden Prism-levynsä. Albumia myytiin julkaisuviikolla 286.000 kappaletta ja päätyi muun muassa Yhdysvaltain Billboard 200-listan ensimmäiselle sijalle.