Outo ruokailmiö leviää Japanin pikaruokaloissa – leviämässä Suomeen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Länsimaiset pikaruokaloiden asiakkaat ovat tottuneet dippaamaan ranskalaisia perunoita ketsuppiin, sinappiin, majoneesiin ja muihin pääasiassa suolaisiin maustekastikkeisiin. Mutta miltä kuulostaisi ajatus ranskalaisista makealla kastikkeella?

Japanissa tapa dipata ranskalaisia perunoita suklaakastikkeeseen on noussut suosituksi ilmiöksi. Kotaku-sivuston mukaan Lotteria-ravintolaketju on alkanut myymään perunoita suklaakastikkeen kanssa. Kastike tarjoillaan syötävältä dippiastialta.

Idea maitosulkaaseen dipattavista ranskalaisista ei luonnollisesti vetoa kaikkiin. Rohkeat Twitter-käyttäjät ovat kuitenkin päättäneet kokeilla erikoista yhdistelmää. Jotkut nauttivat suklaaseen dipatuista ranskalaisista, kun taas toisten mielestä pelkkä ajatuskin on ällöttävä.