Rihanna jakoi rohkeita kuviaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popkaunotar Rihanna levytti äskettäin Shakiran kanssa yhteisdueton Can’t Remember To Forget You -kappaleella. Tähti on viettänyt äskettäin aikaansa Brasiliassa. Rihanna on jakanut reissultaan sosiaalisessa mediassa seksikkäitä kuvia.

25-vuotias laulajatar lisäsi Instagram-tililleen alkuviikosta otoksia, joissa hän poseeraa sinisessä uimapuvussa. Nyt Rihanna on jakanut Instagram-tilillään jälleen uusia, edellisiä rohkeampia kuvia. Tuoreissa otoksissa hän esiintyy rinnat paljaana laivan kannella.

Robyn Rihanna Fenty on noussut yhdysvaltalaisten r&b-prinsessojen joukosta yhdeksi maailman suosituimmista naisartisteista. Hän on heilastellut aiemmin esimerkiksi räppäri Draken, Matt Kempin ja Chris Brownin kanssa. Jälkimmäinen pari erosi viimeksi viime vuoden toukokuussa, jonka jälkeen tähti on keskittynyt enemmän sinkkuelämään, juhlimiseen, matkustamiseen sekä työhönsä.