Miehen huikea jouluyllätys: Tyttöystävän lahja tuo kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jos mies kosi tyttöystäväänsä edellisjouluna, tuota parempaa joululahjaa on ehkä vaikea keksiä seuraavana vuonna. Eräs romanttinen mies kuitenkin keksi lahjojen lahjan, joka sulattaisi kenen tahansa naisen sydämen ajattelevaisuudellaan.

YouTube
YouTube

Vas Alli -niminen kaveri nimittäin jäljitti tyttöystävänsä lapsena kadonneen teddykarhun, ja antoi sen hänelle lahjaksi. Yllätys oli melkoinen, kun nainen avasi YouTube-videolla kyseisen paketin. Lahjan onnistumisesta kertoi naisen tunteellinen reaktio.

Alli käytti ABC News -sivuston mukaan koko vuoden löytääkseen nallen ja korjatakseen sen entisen veroiseksi. Tyttöystävä kertoi tunnistaneensa lapsuuden lempipehmon sen tuoksusta. Mies nauroi onnellisena kultansa reaktiolle, kun tämä kertoi saaneensa juuri elämänsä parhaan joululahjan.