Suomalaista käsityötä: Elefanttialushousut estottomille miehille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla myydään nykyisin verkkokaupoissa runsaasti myös yksityisten ihmisten käsitöinä tekemiä tuotteita, ja esimerkiksi verkkokauppa Etsy on erikoistunut tällaisiin tuotteisiin. Suomessakin osataan myös, ja siitä on nyt osoituksena Kuopion Kirppari -sivustolla julkaistu mainos.

Kuopionkirppari.fi
Kuopionkirppari.fi

Verkossa myydään 15 euron hintaan nimittäin ”Elefantti Pöksyjä Miehille”. Kyseessä ovat alushousut, jotka näyttävät nimensä mukaisesti elefanttipöksyiltä silmineen, korvineen – ja kärsineen. Mainostekstin mukaan tuotteet ovat itse neulottuja, uusia ja käyttämättömiä, ja niitä on neljää eri kokoa. Tilausta miettivät miehet joutunevat tilausvaiheessa arvioimaan onko oma koko M, L, XL vai XXL.