Justin Bieber tuhlasi 75 000 dollaria strippareihin – yhdessä illassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Justin Bieber on paennut viime aikaista kohua tuttuun tyyliinsä yökerhoihin, joissa hän yleensä bilettää alaikäisenä suuren kaveriporukan kanssa. Tällä kertaa hän juhli näyttävästi Miami Beachilla strippareiden ympäröimänä.

Justin Bieber oli lentänyt Coloradosta Miami Beachin sykkeeseen ystävänsä Lil Scrappyn syntymäpäiviä varten. Bileet olivat käynnistyneet kaverin kartanolta, josta hän jatkoi seurueineen King of Diamonds Gentleman’s Club -nimiselle strippiklubille.

TMZ:n mukaan Bieberin seurueen meininki ei ollut siitä halvimmasta päästä, sillä poppari oli vaihtanut 75.000 dollaria, eli 55.500 euroa yhden dollarin seteleiksi ja heitellyt niitä ympäriinsä. Suomessa samalla summalla saisi ostettua hyvän perheauton tai asunnon pieneltä paikkakunnalta.

Justin Bieber edustaa nykyisin kaikkea muuta kuin teinityttöjen kunnollista idolia. Toki hänet muistetaan hämärästi vielä laulajan urasta, mutta enemmän poikarassu paistattelee negatiivisissa kohuotsikoissa. Justin Bieberin talosta löydettiin tuoreessa kotietsinnässä suuri määrä erilaisia huumeita ja huumeiksi luettavia lääkkeitä sekä huumeiden käyttämiseen soveltuvia välineitä.