Auts! TV-haastattelija mokasi: Spoilasi juonenkäänteen Jennifer Lawrencelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nälkäpeli-kaunotar Jennifer Lawrence on noussut nopeasti yhdeksi maailman suosituimmista näyttelijöistä. Välitön ja maanläheinen kaunotar on kritisoinut voimakkaasti Hollywoodin kauneusihanteita, ja pitää niitä epärealistisina.

Nyt Jennifer on ollut Access Hollywoodin haastattelussa, jonka aikana hän huomasi, että vieressä haastatellaan hänen omaa idoliaan Damien Lewisia. Homeland-sarjan komistus huomasi tilanteen ja tuli juttusille. Keskustelun aikana toimittaja meni vahingossa paljastamaan, että Lewisin roolihahmo Brody kuolee hittisarjan kolmannella tuotantokaudella. Sitä Jennifer ei kuitenkaan vielä tiennyt, koska oli katsonut vain kaksi ensimmäistä tuotantokautta.

Jennifer Lawrence nousi kuuluisuuteen Nälkäpeli-elokuvien tähtenä. Hän voitti sittemmin Oscarin Unelmien pelikirja-elokuvasta. Rolling Stone -lehti ylisti taannoin Lawrencea Yhdysvaltojen lahjakkaimmaksi nuoreksi näyttelijäksi. Hän pääsi viime vuonna Time-lehden sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle.