Venäjältä löytyi känniääliöiden känniääliö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjällä alkoholi maistuu kansalaisille tunnetusti melko hyvin, ja sen seurauksena verkossa saadaan usein naureskella itänaapurissa tallennetuille kännisekoiluille. Ajoittain julkisuuteen päätyy kuitenkin poikkeuksellisen naurettavaa materiaalia, ja oheinen video kuuluu siihen sarjaan selvästi.

YouTube
YouTube

Olemme aiemmin kertoneet, että auton ja jalankulkijan onnettomuuksissa autoilija on lähtökohtaisesti aina syyllinen. Siksi monet autoilijat ovat hankkineet kojelautakamerat, jotka tallentavat tapahtumat todisteeksi. Nyt eräs tällainen kamera on kuvannut erittäin merkillisen tapauksen, jossa päihteiden vaikutuksen alaisena ollut mies sekoilee risteyksessä ja lopulta kaatuu päistikkaa kasvoilleen asvalttiin. Tarkoituksena oli mahdollisesti lavastaa auton alle jääminen.