David Hasselhoffin väitettiin kuolleen – yllättävä pyyntö Facebookiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rantojen pelastava kuningas ja kaikkien oma Ritariässä David Hasselhoff muistetaan myös laulu-urastaan. Tuuhealla rintakarvoituksella varustettu komistus on vieraillut viime päivinä Euroopassa ja nyt mediaan on levinnyt valheellinen tieto, että Hasselhoff olisi menehtynyt lumilautailuonnettomuudessa.

Facebook
Facebook

David Hasselhoff on päivittänyt matkakuulumisiaan ahkerasti Facebookiin ja nyt hän julkaisi omaa kuolemaansa koskevan uutisen profiilissaan. Hän kirjoitti kuvatekstiksi: ”Hei Justin Bieber, minulla on sinulle uusi juttu. Kuolin juuri lumilautailuonnettomuudessa. Voisitko esittää Overboard-kappaleen hautajaisissani?”.

David Hasselhoff on vieraillut Euroopan matkansa aikana muun muassa Tukholmassa, jossa hän intoutui heittelemään lumipalloja. Hänellä tiedetään olevan jonkinlainen alkoholiongelma, ja herran kännihuuruinen hampurilaisvideo on piirtynyt monen netinkäyttäjän verkkokalvolle.