Isac Elliotista tehtiin elokuva – seuraa Justin Bieberin jalanjälkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Dream Big – The Movie on ystävänpäivänä elokuvateattereissa ensi-iltansa saava dokumentti ja musiikkielokuva Isac Elliotista. Kyse on 13-vuotiaasta laulajasta ja hänen faneistaan, jotka uskovat yhteisiin suuriin unelmiin. Elokuva kertoo Isacin tarinan hänen itsensä ja läheistensä kertomana.

Reilu vuosi sitten Isac oli vielä tavallinen 11-vuotias koulupoika, nyt hän on kansainvälisiä areenoita kiertävä poptähti. Elokuvassa on mukana myös taltiointi Espoon Barona Areenalla järjestetystä konsertista, jossa kuullaan kaikki Isacin hitit. Norjassa viikolla 8 ensi-iltansa saava elokuva tekee ilmestyessään suomalaista elokuvahistoriaa.

– Isac Elliotin Dream Big – The Movie on ensimmäinen suomalainen elokuva, jonka suomalainen levitysyhtiö on onnistunut myymään suoraan Norjan elokuvateattereille. Todella hienoa saada tehdä asiat vähän eri tavalla, tehokkaasti ja elokuvan näkökulma edellä, levitysyhtiö Isla Sales Oy:n johtaja Ilkka Lind kertoo.

Isac Elliot on maaliskuussa ensimmäisenä suomalaisena artistina mukana norjalaisessa Vinterlyd-tapahtumassa, joka on Pohjoismaiden suurin hyväntekeväisyyskiertue. Kiertue pysähtyy kahdeksassa norjalaiskaupungissa. Maaliskuussa Isac Elliotilla on Norjassa myös oma areenakiertue, joka myytiin loppuun 12 minuutissa.