Justin Bieber voi saada jopa vankeustuomion – koko poliisiraportti Starassa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatähti ja miljoonien teinityttöjen päiväuni Justin Bieber on seurannut viime viikkoina lukuisten Hollywoodin pilaamien julkkistähtien jalanjälkiä, kun hän on ollut toistuvasti otsikoissa alkoholin- ja huumeidenkäytön sekä sikailujensa merkeissä. Tänään tilanne viimein kulminoitui.

Splash
Splash

Justin Bieber pidätettiin Miamissa varhain tänä aamuna, kun hän oli poistumassa yökerhosta kostean illan jälkeen. Hän osallistui kaduilla kiihdyttelyyn, minkä seurauksena poliisit pysäyttivät hänet. Poliisiraportin mukaan vahvassa humalatilassa ollut laulaja vastusti pidätystä ja haistatteli hänet pidättäneille poliiseille. Kaiken lisäksi hän jäi kiinni ajokortitta-ajosta, sillä Bieberillä ei ole raportin mukaan voimassa olevaa ajokorttia. Stara julkaisee nyt tapauksen poliisiraportin kokonaisuudessaan artikkelin lopussa.

Poliisiasemalla päästyään surullisenkuuluisasta poptähdestä otettiin pidätyskuvat, jotka julkaistiin hetki sitten. Poptähden miljoonat fanit ovat parhaillaan kauhuissaan ja purkavat tuntojaan esimerkiksi Twitterissä, sillä laulaja voi saada tekosistaan jopa vankeustuomion. Vankeustuomion voidaan määrätä ehdollisena, jolloin poppari ei joutuisi vielä kaltereiden taakse. Mikäli rötökset kuitenkin jatkuvat, voidaan tuomio muuttaa oikeaksi vankilatuomioksi. Bieberin viimeaikaisten törttöilyjen jatkuessa se olisi jopa todennäköistä.

Tämän tason julkkikset ovat kuitenkin perinteisesti selvinneet Yhdysvalloissa hyvin marginaalisilla tuomioilla verrattuna tavallisiin kansalaisiin. Monet supertähdet ovat viettäneet vankilatuomiostaan oikeassa vankilassa kaltereiden takana vain muutamia tunteja ennen vapautumistaan.

Viime viikolla Bieberin asunnosta löytyi poliisin kotiesinnässä runsaasti huumeita ja niiden käyttämiseen liittyvää välineistöä. Justin Bieber muistetaan hämärästi taannoisesta laulu-urastaan, mutta sittemmin hänon paistatellut otsikoissa lähinnä sekoilujensa merkeissä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash