Maailman parhaat hotellit 2014 – näissä kelpaisi lomailla

Matkailu · Stara.fi

Maailman parhaat hotellit on taas listattu. Maailman suurin matkailualan arvostelusivusto TripAdvisor tarjoaa käyttäjilleen valtavan määrän hotellien, ravintoloiden ja matkailukohteiden arvosteluita, jotka ovat yritysten sijaan käyttäjien tekemiä. Näin ollen arvostelut ovat usein luotettavampia kuin hotellien omat mainostekstit.

Grand Hotel Kronenhof, Sveitsi
Grand Hotel Kronenhof, Sveitsi

Vuosittain Tripadvisor listaa maailman parhaita hotelleja kymmenien miljoonien käyttäjiensä antamien palautteiden pohjalta, ja nyt vuoden 2014 Maailman parhaat hotellit -lista on julkistettu. Maailman parhaaksi nousi Sveitsissä sijaitseva Grand Hotel Kronenhof, joka on menestynyt listalla aiemminkin.

The Upper House, Hong Kong
The Upper House, Hong Kong

Toiselle sijalle nousi Hong Kongissa sijaitseva The Upper House ja kolmanneksi Malediiveilla sijaitseva Gili Lankanfushi. Viiden parhaan hotellin joukkoon mahtuivat myös Costa Ricassa sijaitseva Nayara Hotel Spa & Gardens sekä Intian Udaipurissa sijaitseva The Oberoi Udaivilas.

Gili Lankanfushi, Malediivit
Gili Lankanfushi, Malediivit

Maailman parhaat hotellit 2014:

1. Grand Hotel Kronenhof, Sveitsi2. The Upper House, Hong Kong3. Gili Lankanfushi, Malediivit4. Nayara Hotel Spa & Gardens, Costa Rica5. The Oberoi Udaivilas, Udaipur, Intia6. Casa Gangotena, Quito, Ecuador7. Lindos Blu, Lindos, Kreikka8. The St. Regis Punta Mita Resort, Meksiko9. The Oberoi, Mumbai, Intia10. Trump International Hotel & Tower Toronto, Kanada11. Palacio Nazarenas by Orient-Express, Cusco, Peru12. Al Maha Desert Resort, Dubai13. Four Seasons Hotel Istanbul, Turkki14. The Grand Del Mar, San Diego, Yhdysvallat15. The Milestone Hotel, Lontoo, Iso-Britannia16. Rosewood Hotel Georgia, Vancouver, Kanada17. Taj Lake Palace Udaipur, Udaipur, Intia18. French Quarter Inn, Charleston, Yhdysvallat19. Hotel Schwarzenstein, Lutago, Italia20. Baros Maldives, Malediivit21. Bardessono, Yountville, Yhdysvallat22. Harvey’s Point, Donegal Town, Irlanti23. Soneva Fushi Resort, Kunfunadhoo, Malediivit24. Four Seasons Resort Bora Bora, Bora Bora25. Four Seasons Hotel Firenze, Firenze, Italia