Unelmaduuni? Supermallin rintojen piteleminen paljain käsin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallit nousevat yleensä kertaheitolla täydestä tuntemattomuudesta mallimaailman huipulle. Valkovenäläinen Maryna Linchuk rankattiin taannoin Ranskan Vogue-lehden 30 parhaimman 2000-luvun mallin joukkoon. Viime päivät hän on ollut kuvausmatkalla Karibialla.

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka Maryna kuvattiin rannalla St. Barthsin luksussaarella Vogue-lehden kuvauksissa. Rannalle on hieman vaikea rakentaa pukukoppeja ja aikataulut ovat tiukkoja, joten kuvausryhmä keksi luovan tavan pitää supermallin intiimit alueet piilossa uteliailta ja paparazzeilta. Eräs kuvausryhmän jäsen sai nimittäin tehtäväkseen peittää rinnat käsillään asunvaihdon ajaksi.

26-vuotiaan Maryna Linchukin mallinura on ollut viime vuosina hurjassa nosteessa, ja hänet onkin nähty vuosina 2008 – 2011 catwalkilla Victoria’s Secret -alusvaatemerkin näytöksissä. Tänä vuonna neitokainen herätti huomiota poissaolollaan tärkeimmistä merkin muotinäytöksistä. Hänet on kuvattu myös Vercace, Donna Karan, Dior ja H&M -merkkien kampanjoihin.