Poliisi julkaisi Justin Bieberin pidätyskuvat kaikkien nähtäväksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Justin Bieber on parhaillaan uransa aallonpohjassa, sillä nuorukainen on törttöillyt viime päivinä monin tavoin ja äskettäin hänen kodistaan löytyi poliisin kotiesinnässä runsaasti huumeita ja niiden käyttämiseen liittyvää välineistöä. Kerroimme aiemmin kuinka laulaja pidätettiin tänä aamuna.

Teinitähti pidätettiin Miami Beachilla rattijuopumuksesta ja laittomaan kiihdytyskilpailuun osallistumisesta. Sittemmin poliisi on julkaissut poptähden pidätyskuvan. TMZ-julkaisun mukaan Bieber puhalsi alkometriin rattijuopumukseen tarvittavat lukemat ja vietiin tarkempiin tutkimuksiin.

Splash
Splash
Splash
Splash

Justin Bieberin kerrotaan viettäneen aikaa miamilaisessa yökerhossa, jossa hänet ikuistettiin salakuviin. Baarista poistuttuaan hän kaahaili paikallisella asuinalueella keltaisessa Lamborghinissaan. Poliisit pysäyttivät poptähden ja puhalluttivat hänet. Bieberin puhaltamaa promillemäärää ei olla julkistettu. Justinin kanssa kiihdytyskilpailuun osallistuneen toisen autoilijan kerrotaan myös tulleen pidätetyksi.