The Wanted hajosi – miljoonat fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilais-irlantilainen popyhtye The Wanted lukeutuu tämän hetken suosituimpiin poikabändeihin One Directionin ohella. Yhtyeen huhuttiin viime vuonna olleen lähinnä hajoamista Las Vegasin reissun yhteydessä. Nyt yhtyeen faneille on tiedossa ikäviä uutisia.

The Wanted -poikabändi on ilmoittanut hajoavansa tulevan kiertueensa jälkeen. Yhtye julkisti tiedotteen, jossa he kertoivat haluavansa keskittyä henkilökohtaisiin projekteihin. Yhtye suorittaa vielä toukokuuhun saakka kestävänsä Word of Mouth -kiertueensa, jonka jälkeen he laittavat pillit pussiin.

Yhtyeen fanien ei tarvitse kuitenkaan murehtia kauaa. TMZ-verkkosivuston mukaan ainakin kaksi The Wantedin jäsenistä, Max George ja Nathan Sykes, ovat työskennelleet jo omien sooloprojektiensa parissa. Nathan Sykesin kerrotaan halunneen keskittyä omaan materiaaliinsa sen jälkeen, kun hän teki Ariana Granden kanssa yhteistyötä Almost is Never Enough -kappaleen merkeissä.

The Wanted -yhtyeeseen kuuluivat Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ja Nathan Sykes. Heidän debyyttisinglensä All Time Low julkastiiin vuonna 2010 ja se viihtyi hittilistojen ykkösenä viikon verran. Poikabändi on julkaissut kaksi studioalbumia, The Wanted ja Battleground.