Justin Bieberin mallikaunottaren pidätyskuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka popmaailman nuori villikko Justin Bieber meni viimein liian pitkälle lakia rikkoessaan ja hän kaahasi urheiluautollaan juovuspäissään pitkin Miamin katuja. Laulaja jäi kiinni rattijuopumuksen lisäksi myös ajokortitta-ajosta ja lisäksi poliisin vastustamisesta.

Splash
Splash

Justinia voi odottaa tekosistaan jopa vankilatuomio. Pidätyshetkellä hänen kyydissään oli nuori mallikaunotar Chantel Jeffries. 21-vuotias Jeffries on Splash Newsin mukaan pidätetty useita kertoja kotikaupungissaan Pohjois-Carolinan Jacksonvillessä. Siellä hän on päässyt poseeraamaan paparazzien ja muotikuvaajien sijaan poliisin kuvaajalle. Oheinen pidätyskuva on ikuistettu Chantelin ollessa 19-vuotias.

Splash
Splash