Jolene Forde bongattiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cosmopolitan-lehti määritti äskettäin mallikaunotar Robin Lawleyn bikinivartalon pluskokoiseksi, mikä aiheutti räjähdysmäisen kommenttitulvan Facebookissa ja muilla sosiaalisen median sivustoilla. Ihmiset eivät voineet ymmärtää, miten normaalivartaloista neitoa tituleerattiin pluskokoiseksi.

Samanlaisen tittelin on saanut myös pluskoon malli Jolene Forde, joka esitteli nyt muhkeita kurvejaan Miami Beachilla Floridassa. Suomalaisilla vielä melko tuntematon neito pääsi venäläisen räppäri GeeGunin musiikkivideolle. Kuvausten teemana oli mitä ilmeisimmin Baywatch, sillä malli nähtiin hänen muotojaan korostavassa punaisessa uima-asussa.

Näissä muodoissa riittää ihailtavaa, mutta määrittelisitkö Jolenen pluskokoiseksi? Nainen mitä ilmeisimmin pelasti räppärin videossa ainakin kuvien perusteella, sillä hänen nähdään paparazziotoksissa raahaavan tajutonta esittävää tähteä vedestä hiekalle.