Muistatko Lost-sarjan Hurleyn? Näin valtava hän on nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lost-televisiosarjan oli pari vuotta sitten yksi maailman puhutuimmista draamasarjoista, ja sen erikoiset juonenkäänteet nousivat medioihin saakka. Eräs sarjan tähdistä oli suuresta koostaan helposti tunnistettava näyttelijä Jorge Garcia, joka näytteli sarjassa Hurleyn roolia.

Nyt Jorge on kuvattu pitkästä aikaa, kun hän oli vierailemassa Sundancen elokuvajuhlilla Yhdysvalloissa. Paparazzikuvien perusteella suosikkinäyttelijä ei ole ainakaan laihtunut parissa vuodessa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Pari vuotta sitten Jorge Garcian Nunu-koira kuoli, kun he olivat lähdössä Lost-sarjan kuvauksista muuttomatkalle kohti lentokenttää. Tähti itse ja hänen faninsa olivat surun murtamia pienokaisen poismenon johdosta, koska Jorge kertoi Nunun kuulumisia usein Dispatches From The Island -blogissaan.