Justin Bieber pääsi putkasta – ei naurattanut enää! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien teinityttöjen päiväuni Justin Bieber on joutunut ikävällä tavalla tekemisiin virkavallan kanssa, kun monin tavoin tötöillyt nuori mies jäi kiinni kännissä kaahaamisesta. Pidätys oli vain tuorein käänne laulajan sekoiluissa, mutta se sai viimein hymyn hyytymään.

Verkossa julkaistiin eilen heti tuoreeltaan popparin pidätyskuva, jossa hän jaksoi vielä hymyillä. Nyt paikalta on saatu lisää kuvia, joissa tunnelmat olivat jo hieman toisenlaiset. Poliisi julkaisi kuvan, jossa Bieber on juuri oranssissa vankilapaidassa keskustelemassa oikeuden tuomarin kanssa mahdollisista takuista. Justin pääsi vapaaksi 2.500 dollarin takuita vastaan, ja paparazzit kuvasivat hänet poliisiaseman ulkopuolella, jossa laulaja tervehti fanejaan.

Viime viikolla Bieberin asunnosta löytyi poliisin kotiesinnässä runsaasti huumeita ja niiden käyttämiseen liittyvää välineistöä. Justin Bieber muistetaan hämärästi taannoisesta laulu-urastaan, mutta sittemmin hänon paistatellut otsikoissa lähinnä sekoilujensa merkeissä. Rattijuopumus, ajokortitta-ajo ja poliisin vastustaminen voivat nyt viedä Bieberin jopa vankilaan.