Nainen luuli poikaystävänsä kuvaavan pilavideota – kunnes totuus paljastui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet parit haluavat muistella elämänsä kauneimpia yhteisiä hetkiä. Nyt eräs Beecher-niminen mies halusi tehdä tyttöystävänsä kanssa videon, jossa hän näytteli uudestaan tämän kanssa suhteen huippuhetkiä.

YouTube
YouTube

Rakastavaiset nähtiin yhdessä esimerkiksi tanssiaistunnelmissa sekä rannalla. April-neito ei kuitenkaan tiennyt, että videon päätteeksi hänen kultansa suunnitteli kosintaa. Poikaystävä oli järjestänyt parin lempikirkon pihaan unohtumattoman yllätyksen.

April avasi keskellä ruohokenttää olevan oven, jonka takana odotti yhden polven varaan asettautunut ja rakkauttaan vannova Beecher. Voiko tällaisessa tilanteessa kieltäytyä kosinnasta? Videon taustalla kuultiin pätkiä Matt & Kim -yhtyeen Let’s Go -kappaleesta ja Coasts-yhtyeen Oceans-kappaleesta.