Oopperalaulaja ei pysty laulamaan piereskelemättä – vaatii jättikorvauksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oopperalaulajana työskennellyt 33-vuotias Amy Herbst sai ensimmäisen lapsensa pari vuotta sitten. Hän synnytti esikoisensa normaalisti alateitse hoitajan avustamana. Pian lapsen saamisen jälkeen nainen huomasi, että hän ei pysty enää hallitsemaan suolensa toimintaa.

Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että naisen oopperalaulajan uraa oli mahdotonta jatkaa, koska hän ei pystynyt laulamaan ilman piereskelyä tai ulostamista. Herbst vaatii nyt Yhdysvalloilta 2,5 miljoonan dollarin korvauksia, koska häntä avustanut armeijan leivissä työskentelevä hoitaja oli leikannut naisen välilihan synnytyksessä ilman lupaa. Synnytys tapahtui Blanchfieldin armeijasairaalassa.

Ilmeisesti juuri välilihan leikkaus oli aiheuttanut pidätyskyvyn muutoksen. Valitettavasti pieleen mennyttä leikkausta ei ole onnistuttu vielä muuttamaan, ja naisen sukupuolielimet ovat kärsineet muutoksesta. Myös seksin harrastaminen on lähes mahdotonta suuren kivun vuoksi, Military Times uutisoi.