Bill Gates yritti tehdä viraalivideon – tässä tragikoominen tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen bisnesmies, keksijä ja Microsoftin perustaja Bill Gates kuuluu maailman rikkaimpiin ihmisiin. 58-vuotias mies haluaa jakaa hyvää eteenpäin, ja toimi äskettäin joulupukin roolissa lähettämällä eräälle Reddit-käyttäjälle unohtumattoman joululahjan.

YouTube
YouTube

Sittemmin teknologiamoguli nähtiin Late Night with Jimmy Fallon -ohjelmassa, jossa hän esitteli ohjelman isännälle ideansa viraalivideoksi. Kyseisellä pätkällä Bill hoki Gates Letter -sivuston nimeä hassuihin asusteisiin pukeutuneena. Taustalla kuultiin vielä elektroninen tanssirytmi. Onko tässä ainesta viraalivideoksi?

Kyseisen videon tarkoitus oli markkinoida Gates Letter -sivustoa. Miljardööri on päässyt taannoin otsikoihin syistä, jotka eivät ole liittyneet teknologiaan mitenkään. Kyse on silti jonkin sortin innovaatiosta. Bill Gates etsi nimittäin viime vuonna uuden sukupolven kondomin kehittelijää. Hän lupasi keksijälle 100.000 dollaria Bill Gatesin ja Melinda Gatesin säätiöltä.