Duudsonit ja Roman Atwood iskivät Helsingissä – raju pila Lauttasaaressa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu amerikkalainen pilailija Roman Atwood saapui äskettäin Suomeen Duudsonien vieraaksi, ja hän joutui saman tien vauhdikaan jekutuksen kohteeksi. Ryhmä on kuvannut kuluneella viikolla Suomessa uusia piloja, ja äskettäin verkkoon päätyi Making of -materiaalia hieman eräästä tempauksesta.

YouTube
YouTube

Roman Atwoodin blogissaan julkaisemalla videolla tutustutaan ensin Duudsonien toimistoon Helsingissä, ja sen jälkeen Helsingin Lauttasaaressa toteutetaan poikkeuksellisen rankka pila, joka voi aiheuttaa vielä runsaasti keskustelua. Jopa Atwood pohtii videolla, että onko kyseessä hänen uransa ilkein pila.

Tempauksessa Atwood ja Duudsonit lavastivat kerrostaloasuntoon tulipalon, ja sen tiimellyksessä asunnon parvekkeelle ilmestyy henkilö nukkevauvan kanssa. Aidonnäköinen ja kuuloinen nukke heitetään pian alas kolmannesta kerroksesta. Pätkä myöhemmin julkaistavasta tempauksesta nähdään videolla seitsemän minuutin kohdalla.