Nainen, antaudu orgasmiin – unohda nämä asiat!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Etenkin tunnolliset naiset käyttävä arkensa ja vapaa-aikansa asunnon siivoamiseen, itsestään huolehtimiseen ja kulissien ylläpitämiseen. Kaiken täytyy olla tai ainakin näyttää, että olisi viimeistäkin piirua myöten täydellisyyteen viritetty. Vain yksi asia puuttuu.

Tosiasia on, että kaikki naiset eivät saa orgasmeja edes salaisilla fantasiamatkoillaan. Osa naisista pystyy tuottamaan orgasminsa itse ja loput ovat niitä onnekkaita, kenen vartalon virtapiireissä värähtelee jokaisella rakastelukerralla. Yksi syy on juurikin naisten moniulotteisissa aivokäyrissä, jotka pystyvät käsittelemään kymmentä asiaa samaan aikaan kun vartalo suorittaa kahta muuta. Toisin sanoen sänkytouhuissa saatetaan pohdiskella pyykinpesua, viikonlopun vieraita ja unohtunutta salivuoroa.

Hetkessä elämisen taito on kadehdittava ominaisuus jokaisessa ihmisessä. He eivät pohdi tulevaa, harmittele menneitä tai murehdi asioita, joille ei siltä istumalta mitään voi. Kumppaneiden välinen seksinautinto on yksi parhaista keinoista unohtaa kylmä ja karu maailma ja antautua kiimaiseen syleilyyn, The Stir kertoo. Silloin jos koska eletään hetkessä, kun oma rakas antaa hyväilyillään kaikkensa – naisen on antauduttava täysillä.

Vanha sanaparsi ”aivot narikkaan” kuvastaa erinomaisesti sitä, mitä jokaisen orgasmista haaveilevan tulisi tehdä. Ei siis kannata miettiä sitä, onko jalat sheivattu tai kissat ruokittu. Rentouminen ja intohimolle antautuminen ovat sääntö numero yksi. Kumppanin kanssa kommunikoiminen on sääntö numero kaksi, sillä mistä mies voi tietää oikeita vipuja, ellei hänelle siitä kerro. Jos rakastajana on hieman kömpelömpi herra, kannattaa neitokaisen ottaa häntä kädestä kiinni tai näyttää muuten esimerkkiä. Harjoitus tekee mestarin.