Uutuuslelu saa äidit raivostumaan – nukke kieltäytyy syömästä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Markkinoille tulee joskus leluja, jotka sotivat ihmisten moraalia vastaan. Yleensä kuitenkin lapsille tarkoitetut vauvanuket ovat suloisia jokeltelijoita, joille vaihdetaan vaippoja ja tuttia. Nyt Lontoon lelumessuilla esiteltiin toisenlainen nukke, joka on saanut messukävijöiden tunteet kuumentumaan.

Nenuco
Nenuco

Famosa-lelutehtaan valmistama Nenuco Won’t Eat -nukke on uppiniskainen vauva, joka kieltäytyy syömästä. Vauvanukke kääntää pään pois sille tarjottavan lusikan edestä. Toisinaan perheissä kohdataan muutenkin syömisongelmia, joten tällainen nukke tuskin kannustaa taaperoita syömään ainakaan enempää.

Äidit ovat päivitelleet, että nuken käyttäytyminen saattaa aiheuttaa tulevaisuudessa lapsille enemmän syömisongelmia. Nuken suun sisään on rakennettu magneetti, joka hylkii lusikkaa. Nukke syö ruuan vasta, kun lusikka on täydellisesti oikeassa kulmassa ja asennossa, The Stir paljastaa.