Summer Sound Festival julkisti ensimmäiset supertähtensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin elektronisen musiikin massatapahtuma Summer Sound Festival järjestetään ensi kesänä 18. – 20. heinäkuuta. Nyt Summer Sound Festival on julkistanut ensi kesän tapahtuman ensimmäiset esintyjänsä. Mukana on myös tämän hetken soitetuimman EDM-kappale Tsunamin esittäjä.

Helsingin Messukeskuksessa lavoille nousee tuttuun tapaan sankka joukko maailman suosituimpia elektronisen musiikin tähtiä. Tänään kerrottiin, että esiintymässä ovat Tsunami-jättihitin esittäjä DVBBS sekä lisäksi myös Blasterjaxx, Laidback Luke, Noise Controllers ja Wildstylez. Lisätiedot tapahtumasta löytyvät verkosta www.summersound.fi.

Summer Sound Festival on perinteisesti myyty vuosittain loppuun hyvissä ajoin ennakkoon. viime vuonna tapahtuman pääesiintyjinä nähtiin muun muassa Faithless, DJ Tiesto, Hardwell, Knife Party ja Axwell. Tapahtumassa vieraili yli 30.000 kävijää. Katso kuvat vuoden 2013 bileistä tästä.