Mies ja tiikeri ystävystyivät – nukkuvatkin yhdessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla kerrotaan aika ajoin tositarinoita ihmisen ja petoeläimen ystävyydestä. Indonesialainen Abdullah Sholeh on huolehtinut Mulan-tiikeristä siitä lähtien, kun kissaeläin oli kolme kuukautta vanha. Parivaljakosta on tullut ajan saatossa erottamaton – jopa niin, että he nukkuvat yhdessä.

YouTube
YouTube

Harva ihminen uskaltaisi nukahtaa 178-kiloinen petoeläin vierellään. Sholeh on tästä poikkeus. Hän saa usein märkiä kissapusuja Mulanilta, ja 33-vuotias Malangissa asuva mies viettää aikaansa tiikerin kanssa leikittelemällä. Leikki ei ole vaaratonta, sillä otus voi voimiensa ansiosta vahingossa vahingoittaa ihmistä.

Kertomansa mukaan tiikerinhoitaja ei ole koskaan pelännyt suurta petoa, vaikka se miltei repi hänen silmänsä irti erään leikkihetken yhteydessä. Sholeh yrittää oppia ymmärtämään tiikerin luontoa ja sen tapoja asuessaan eläimen kanssa. Kissapedon suurta herkkua ovat sille tarjotun lihan lisäksi nuudelit, uutisoi Daily Mirror -lehti.