Isä kuolee syöpään – sadat viestit odottavat tytärtä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa lapset ottavat yleensä omat eväät päiväkotiin ja kouluun, mikäli vanhemmat tahtovat lastensa syövän terveellisemmin tai edullisemmin. Monet äidit ja isät piillottavat lapsilleen eväsrasioihin viestejä koulupäivän piristykseksi.

Kuva: Becauseisaidiwould.com
Kuva: Becauseisaidiwould.com

44-vuotias Garth Callaghan sai lääkäriltään huonoja uutisia. Hänen kolmatta kertaa uusiutunut syöpänsä on edennyt vakavasti, ja miehelle annetiin kahdeksan prosentin mahdollisuus elää seuraavat viisi vuotta. Callaghan on päättänyt, että hän ei lopeta silti eväsviestien lähettämistä 14-vuotiaalle tyttärelleen, Becauseisaidiwould.com kertoo.

Mies aikoo kirjoittaa Emma-tytölleen valmiiksi 826 viestiä lautasliinoihin, ja lapsi voi ottaa niistä yhden lounasrasiaansa päivittäin. Viesteissä on viisauksia, rohkauksia ja rakkaudentunnustuksia. Mies on päättänyt myös tehdä urakastaan Because I Said I Would -nettisivun tyttärensä kunniaksi. Viestit riittävät Emman koko lukioajaksi.