Mötley Crüe lopettaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina monet rockmaailman veteraaniyhtyeistä ovat iskeneet hanskat tiskiin erinäisistä syistä. Joskus syynä ovat olleet keskinäiset välienselvittelyt ja joskus taas yhtyeen jäsenten eläköityminen. Nyt yksi maailman rockhistorian suosituimmista yhtyeistä lopettaa uransa.

Nyt vanhan koulukunnan heavyfanit ovat saaneet suru-uutisen, kun Mötley Crüe -yhtye on juuri hetki sitten ilmoittanut lopettamisestaan. Samalla yhtye julkisti tekevänsä vielä pitkän jäähyväiskiertueen, joten ihan heti glamrokkarit eivät kartalta katoa. Yhtyeen lehdistötilaisuus on edelleen käynnissä ja sieltä suoraa lähetystä voi katsoa tästä linkistä.

– Teemme tämän kiertueen ensin loppuun ja se voi kestää vaikka kaksi vuotta. En näe mahdollisuutta, että perumme sanamme, Vince Neil kertoi hetki sitten tilaisuudessa.

motleycrue28012014

Yhtyeen keulahahmo, 52-vuotias rokkikukko Vince Neil, on viime vuosina kunnostautunut alkoholiin tai muihin nautintoaineisiin liittyvien tötöilyjensä takia. Viime vuonna hän hakeutui munuaiskipujensa johdosta sairaalaan kesken yhtyeensä maailmankiertueen.

Mötley Crüen Vince Neil jäi kiinni vuonna 2011 ajettuaan juovuksissa Lamborghini-urheiluautollaan Las Vegasissa 60 mailin nopeudella 45 mailin alueella. Neil kiisti ensin kaikki syytteet, mutta lopulta hän tunnusti tekonsa. Tuomion myötä lehdistössä on nostettu esiin Neilin aikaisempia rötöksiä, joista yksi on suomalaisille liiankin tuttu. Hanoi Rocks -yhtyeen englantilainen rumpali Nicholas ”Razzle” Dingley kuoli nimittäin vuonna 1984 Los Angelesissa tapahtuneessa onnettomuudessa, jossa juovuksissa ollut Vince Neil ajoi kolarin.