Suomen MM-kiekkohuuma jää kakkoseksi – näin jenkit valmistautuvat Super Bowliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaiset urheilufanit valmistautuvat parhaillaan yhteen vuoden kohokohdistaan, amerikkalaisen jalkapallon Super Bowliin. Tänä vuonna ottelu järjestetään sunnuntaina 2. helmikuuta New Jerseyn MetLife Stadium -areenalla. Toisistaan ottavat mittaa Denver Broncos ja Seattle Seahawks.

Yksi erikoisimmista, mutta jokseenkin amerikkalaisuuteen sopivimmista, Super Bowlin oheisilmiöistä ovat niin kutsutut snackadiumit, ruoka-annoksista kootut pienoisareenat. Viime vuosina kuvia ruoka-areenoista on alettu jakaa runsaasti Instagram-kuvapalvelussa. Osa areenoista onkin varsin näyttäviä ja herkullisen näköisiä, täynnä nokkelia yksityiskohtia.

Myös lukuisat suomalaiset urheilun ystävät virittäytyvät jälleen sunnuntain ja maanantain välisenä yönä seuraamaan Super Bowl -kilpailuja, mutta tiettävästi ruoka-areenat eivät ole vielä levinneet Suomeen asti. Ehkä suomalaiset voisivat aloittaa oman lokalisoidun snackadium-trendin rakentamalla ruoka-annoksista kisa-areenoita esimerkiksi jääkiekon MM-kisojen alla.