Metrotyöntekijä masturboi nukkuvan naisen päälle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vaikka sanotaan, että hätä ei lue lakia, niin ei se anna oikeuksia esimerkiksi julkiseen masturboimiseen. Saamme kuitenkin hyvin usein lukea näistä veijareista, jotka eivät pysty pidättelemään himojaan ja antavat rakkauden miekkansa olla ilman tuppea ihmisten ilmoilla.

New York Daily News kertoo Brooklynissa asuneesta 34-vuotiaasta Manny Ramos -nimisestä metrotyöntekijästä, jonka pääasiallinen tehtävä on junavaunujen siivoaminen. Äsken aamujunaan oli astunut nainen, joka oli nukahtanut istumapaikalleen. Nainen heräsi siihen, kun Manny oli hänen vieressään penis paljaana masturboimassa.

Nainen kertoi näkemästään toiselle junan työntekijälle ja Manny oli juossut seuraavalla asemalla karkuun. Poliisi kuitenkin sai miehen kiinni ja häntä odottaa nyt syytteet julkisesta säädyttömyydestä ja rauhan rikkomisesta. Naisen päälle oli myös jäänyt ”todisteita” miehen ällöttävistä puuhasteluista.