Uusi tyttöystävä muutti taloon – miljonääri pyysi ex-vaimoa kodinhoitajaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On olemassa herrasmiehiä, tavallisia miehiä ja sovinistisikoja. Eräs brittiläinen miljonääri edustaa varmasti monen naisen mielestä viimeistä vaihtoehtoa, sillä hän sortui vähättelemään ex-vaimonsa arvoa kovin julkealla tavalla. Asiaa puitiin hiljattain oikeudessa asti.

Miljonääri oli ollut vuosikymmeniä aviossa vaimonsa kanssa, kunnes hän rakastui uuteen naiseen. Vanha pari jatkoi silti elämistä saman katon alla viiden vuoden ajan. Lopulta miehen tyttöystävä muutti 12-vuotiaan tyttönsä kanssa miljonäärin asuntoon.

Mies sanoi ex-vaimolleen, että hän voisi myös jäädä taloon asumaan ja tarjosi hänelle työtä taloudenhoitajana. Mies ymmärtänyt, miksi ex-vaimo ja hänen lakimiesarsenaali olivat suuttuneet avokätisestä ehdotuksesta. Tuomioistuin määräsi miljonäärin omaisuudesta puolet ex-vaimolle ja summa on noin 7,3 miljoonaa euroa, Gawker raportoi.