Naisten kanssa shoppailevat miehet näyttävät lohduttomilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme ennen joulua tapauksesta, jossa kiinalainen mies hyppäsi ostoskeskuksen parvekkeelta, koska sai tarpeekseen tyttöystävänsä shoppailusta. Miehet valuttavat usein tuskanhikeä selkärankaa pitkin ostoskeskuksissa, ja nyt siitä on olemassa oivia todisteita.

Instagramissa on julkaistu nyt kuvia miehistä, jotka näyttävät kuolevan tylsyyteen naistensa shoppailureissun aikana. Miesten ilmeet ovat ankeita ja masentuneita. Osa on jopa nukahtanut aloilleen. Kuvat on julkaissut Miserable Men -nimimerkki ja usein kuvissa esiintyvät herrat ovat joutuneet kassivuoren vartijoiksi, eikä vaimoja kuvissa näy.

Teimme taannoin aiheeseen liittyvää juttua kiinalaiseen ostoskeskukseen avatusta miesten päivähoitopaikasta, jonne siipat voi viedä naisten pitkäveteisten shoppailuhetkien ajaksi. Kuvissa esiintyvät miehet tarvitsisivat monen mielestä pikaisesti ainakin olutta ja naposteltavaa.