Uusi vuosi ei pettänyt: TV-uutisissa edelleen hulvattomia kommelluksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme usein kertoneet hulvattomista uutiskömmähdyksistä, joissa toimittajat sekoilevat joko sanojensa kanssa, laukovat typeryyksiä tai kaatuilevat kesken reportaasien. Vuotta 2014 on nyt vietetty lähes kuukauden päivät vuodenvaihteen aikoihin on ehtinyt sattua ja tapahtua.

YouTube
YouTube

Toimittajien mokailuista ja suoran lähetyksen kommelluksista muodostuu usein välittömiä nettihittejä. Vuodenvaihteen mokat koostettiin yhdelle videolle ja naurettavaa riittää liki kahdeksan minuutin ajaksi. Hauskimmat hetket tarjoavat kuitenkin reporttereiden takana sekoilevat ihmiset, joista paras lienee koosteessa nähty ilmakitaraa soittava mies.

Toimittajat temmeltävät lumessa, liukastelevat kaduilla sekä pelästyvät ja pyörtyvät. Kerta uusi vuosi alkoi näin lennokkaasti, nähtäväksi jää mitä helmikuu tuo tullessaan. Myös suomalaiset televisiokanavat ovat joskus koostaneet kömmähdyksistä hauskoja videopätkiä arkistoihinsa, joista ikimuistettavin lienee Kirsi Almin tuolilta putoaminen.