Ukrainan mellakoista tehtiin Star Wars -taistelu – video ei tosikoille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalla on seurattu viime aikoina Ukrainassa tapahtunutta kansannousua. Maan hallituksen vastaiset mielenosoittajat ovat jo useiden viikkojen ajan vaatineet maan presidentti Viktor Janukovitsin eroa. Viimeisimpänä merkittävänä käänteenä Ukrainan pääministeri Mykola Azarov erosi.

YouTube
YouTube

Maassa tapahtuneista mellakoista on julkaistu runsaasti kuva- ja videomateriaalia internetissä. Vakavasta aiheesta huolimatta tilanne on laittanut myös internetin humoristit liikkeelle. Tuoreella videolla mielenosoittajien ja mellakkapoliisien välistä yhteenottoa on tehostettu lisäämällä osanottajille jälkikäteen Star Wars -elokuvista tutut valomiekat.

Vakavalla ja fyysistä vahinkoa monille osanottajille aiheuttaneella aiheella vitsailemisesta voi tietenkin olla montaa mieltä. Videon tehneen anonyymin tahon puolustukseksi täytyy kuitenkin sanoa, että hän on tehnyt varsin taitavaa ja aidon näköistä jälkeä.