Ällistyttävä kauneustrendi Kiinassa – nenästä Eiffel-tornin näköinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauneusleikkaukset ovat Aasiassa vähintäänkin yhtä suosittuja kuin Euroopassa ja toisinaan plastiikkakirurgian piiriin nousee erilaisia trendejä. Nyt Kiinassa vallitsee villitys, jossa naiset tahtovat leikkauttaa nenänsä muistuttamaan ranskalaista Pariisin nähtävyyttä, Eiffel-tornia.

CCTV
CCTV

The Local -uutissivuston mukaan eniten leikkauksessa ovat käyneet vastavalmistuneet henkilöt, sillä tornia muistuttava nenä lisää heidän työmahdollisuuksia. Nenän muoto operoidaan leikkauksessa siten, että se muistuttaa sivusta päin katsottuna Eiffel-tornin figuuria. Toisin sanoen nenän kaari on samassa kulmassa kuin kuuluisassa nähtävyydessä.

Kiinassa käydään kovaa kilpailua työpaikkojen suhteen, joten 7.200 euroa maksava leikkaus maksaa itsensä takaisin, mikäli sen avulla aukeaa uusi ura. Kiinalainen media on nyt täynnä plastiikkakirurgien mainoksia, joissa komeilee Eiffel-tornin kuva.