Odottamaton tempaus: DJ ilmestyi yllättäen metrojunaan – upea lopputulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet ihmiset tahdittavat työ- ja koulumatkojaan julkisessa liikenteessä kuuntelemalla musiikkia esimerkiksi mp3-soittimiensa tai puhelimiensa kautta. Nyt New Yorkin metrossa matkustaneille on kuitenkin tarjoiltu oikean DJ:n soittamaa taustamusiikkia.

YouTube
YouTube

DJ Hops -nimellä esiintyvä TJ Mizell järjesti tempauksen, jossa hän toi musiikkilaitteensa metrojunaan esittääkseen pienen DJ-keikan. Vaunun sisällä Mizell muun muassa toteutti mashup-version Jay Z:n kappaleista Tom Ford ja Show Me What You Got. Youtubessa nähtävällä videolla pääsemme seuraamaan kuinka mies raahaa laitteensa metroon kesken ruuhka-ajan ja käyttää virtalähteenä auton akkua.

New Yorkin metron matkustajat saivat nauttia harvinaislaatuisesta esityksestä aina Williamsburgin sillalle ja Brooklynin kaupunginosaan asti. Erikoisen tempauksen takana olevalla TJ Mizellillä lienee levyjen pyörittäminen veressään, sillä hän on legendaarisen hiphop-ryhmä Run DMC:n DJ:n Jam Master Jayn poika.