Kotitekoinen seksinukke – ei mennyt aivan maaliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elämme teknologian kultakautta, jolloin käsillä tekemistä arvostetaan tehtaiden tuotteita enmmän. Erilaiset lifestyle-ohjelmat ja askartelumakasiinit keräävät ihmisiä vastaanottimien ääreen ilta toisensa jälkeen.

Reddit
Reddit

Nyt eräs mies päätti tyydyttää seksuaaliset halunsa käsillään, tarkemmin sanottuna askartelemalla. Redditissä julkaistiin kuva itse tehdystä seksinukesta. Nukke on valmistettu pahvista ja useammasta teippirullasta. Kovakuorinen seksinukke näyttää monen silmään enemmän muumiota esittävältä pinjatalta kuin naista matkivalta erotiikkavälineeltä, Nerve-julkaisu pohdiskelee.

Mies askarteli nukelle jopa vaginan muovipussista. Hänen rakkaudennälkänsä täytyy olla todella iso, sillä hän on jopa antanut nukelle kasvot muotilehtien kansikuvia hyödyntämällä. Nuken rakentajaa täytyy kuitenkin kunnioittaa viitseliäisyydestä, sillä harva jaksaa pakertaa moisen hökötyksen eteen. Parempi hänen on tyydyttää himonsa nukkeen kuin ventovieraaseen pimeällä kadulla.