Pariskunta erosi – vaimo haluaisi lahjottamansa munuaisen takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisellä on yleensä kaksi munuaista, ja koska ihminen tulee toimeen yhdelläkin munuaisella, voi toisen lahjoittaa sitä tarvitsevalle. Tavallista on, että esimerkiksi perheenjäsenet tai pariskunnat luovuttavat ylimääräisen munuaisensa sitä kipeästi kaipaavalle rakkaalleen.

Brittiläinen 41-vuotias Samantha Lamb rakastui Andy-aviomieheensä ja pari meni naimisiin vuonna 2007. Andy sairastui vuonna 2010 ja Samantha lahjoitti toisen munuaisensa miehelle. Pian operaation jälkeen nainen alkoi epäilemään, että hänen aviomiehensä petti häntä, sillä miehestä tuli huonotuulinen ja hän vietti paljon aikaa tietokoneella.

Andy jäi kiinni netissä suorittamistaan erottissävyisistä keskusteluista ja pian myös puristelemasta Samanthan parhaan ystävän rintoja. Asian jatkuvasti kiistänyt mies osoittautui lopulta suuren luokan petturiksi, kun toinen nainen tunnusti olleensa hänen kanssaan suhteessa, kun Samantha toipui munuaisleikkauksesta. Samantha sanoi Mirror-lehdelle, että jos hän pystyisi, niin ottaisi miehelle lahjoittamansa munuaisen pois ja antaisi sen jollekin toiselle. Kiittämättömyys on maailman palkka.