Rita Ora on koditon – sai häädön metelöinnin takia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen poplaulaja Rita Ora erosi äskettäin poikaystävästään Calvin Harrisista. Naista koskevat viihdeuutiset ovat viime aikoina liittyneet myös muihin ulkomusiikillisiin asioihin, kuten hänen rooliinsa erotiikkakirja Fifty Shades of Greyn elokuvaversiossa.

Nyt julkkis on paljastanut yllättävän uutisen elämästään. BBC Radio 1 -radiokanavan vieraana piipahtanut 23-vuotias Rita Ora paljasti, että hän on tällä hetkellä koditon saatuaan häädön lontoolaisesta vuokrakodistaan liiallisen metelin takia.

– Olen itseasiassa tällä hetkellä koditon. Minun täytyi muuttaa pois asunnostani, koska naapurit eivät pitäneet minusta. Äänitin uutta albumiani siellä ja se ei ollut kovin hyvä idea. Asun nyt siskoni luona, Rita Ora myönsi.

Hän oli pitänyt itselleen tupaantulijaiset vain viisi tuntia siskon asuntoon muuttamisen jälkeen. Myös Ritan exä Calvin Harris houkutteli naista Beverly Hillsin kartanoonsa asumaan, mutta parin on-off -suhde luo haasteita muuttamiselle.

Rita Ora on Kosovosta kotoisin oleva poplaulajatar, jonka suurimpiin hitteihin lukeutuvat kappaleet R.I.P. ja How We Do (Party). Ora-debyyttialbumin julkaisun lisäksi neito on aloittelemassa elokuvauraa. Hän näytteli Fast & Furious 6 -elokuvassa, minkä lisäksi neito palkattiin äskettäin Fifty Shades of Grey -elokuvaan tärkeään rooliin.