Vartija esitteli tanssimuuvinsa kadulla – päätyi ohikulkijan videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset pystyvät ikuistamaan hauskoja hetkiä helpommin älypuhelimiensa avulla ja ladata ne samalla istumalla verkkoon koko maailman tuijoteltavaksi. Moni muistaa esimerkiksi viime kesänä julkaistun poliisin tanssivideon, josta tuli välittömästi nettihitti sen julkaisemisen jälkeen.

YouTube
YouTube

New Yorkissa kärsitään parhaillaan vuoden kylmimmästä ajanjaksosta ja nyt nettiin on julkaistu kaupungin työntekijän hauska tanssivideo. Tiellä vartoiva henkilö on päättänyt pitää itsensä lämpimänä sulavien liikkeiden avulla. Katutanssi sujuu moitteettomasti ja toisinaan toivoisi, että myös jurot suomalaiset heittäytyisivät tämänklataiseen ilotteluun.

Video on kuvattu Brooklynissa, jossa päivälämpötilat vaihtelevat tällä hetkellä nollan celsiusasteen tienoilla. Eniten työntekijän toimintaa kaiketi ihmettelee tanssivaa henkilöä katseleva väki, mutta kyseinen video osoittaa, että ihmisten ei aina tarvitse olla tiukkapipoista sakkia.