Kotiäidit räppäävät: Biisi kertoo vaipanvaihdosta ja kauppareissuista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa elää vahvasti viime vuosisadalta peräisin oleva tyyli, jossa vain isät tuovat leipää pöytään ja äidit pysyvät kotona hoitamassa lapsia ja kotia. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että vaikka perheen talous olisi ahdingossa, joutuisi isä tekemään useampaa työtä sen sijaan, että äiti panisi lapset tarhaan ja menisi töihin.

YouTube
YouTube

Hauskassa videossa näytetään kaksi totista kotiäitiä, jotka räppäävät arjestaan. He kertovat, kuinka lapset sotkevat kotia ja he yrittävät raikastaa sitä. He tunkevat koko katraan autoon ja lähtevät Walmartiin ostoksille. Naiset riimailevat lastenkasvatuksesta kuin räppärit leveästä elämäntyylistään.

Musiikkivideolla esiintyvät naiset kertovat, kuinka he yrittävät yhdistää oman naiseutensa ja äitiyden sellaiseen pakettiin, että he huolehtivat lapsista ja näyttävät silti kauniilta. Hauska video on ladattu nettiin jo jokunen aika sitten, mutta se nousi uuteen suosioon, kun Faith it -verkkomedia poimi videon uutiseensa.