Mies pelkäsi kuollakseen hummereita – mitä tekivät kaverit!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokaisella ihmisellä voi olla joku asia, joka herättää hänessä silmitöntä pelkoa. Tällöin voi todella suututtaa, jos lähipiirin ihmiset tekevät kyseisestä asiasta julmaa pilaa. Joskus lopputulos voi kuitenkin myös naurattaa, kuten eräällä YouTube-videolla.

YouTube
YouTube

Siinä 4YallENT-ryhmän jäsen Durran huijataan mukaan Marlon Wayansin What The Funny -sivustoa mainostavaan hupailuvideoon ja hänet teipataan kylpyammeeseen. Nuorukaiselle annetaan tietyt vuorosanat suuhun, mutta pahaa-aavistamaton uhri ei tiedäkään, että todellisuudessa tarkoitus on vain pelästyttää hänet hummereilla ja ravuilla.

Miehen kirkumisesta ei ole tulla loppua. Hän huutaa kuin syötävä, kun äyriäiset tuodaan kyseisen herran eteen ja levitellään kylpyammeen reunoille. Pelko on irrationaalinen, sillä eiväthän otukset voi Durrania vahingoittaa, mutta sitä voi olla vaikea selittää kauhun vallassa olevalle pipopäälle.