Nainen haluaa vaihtaa etunimekseen Sexy

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset vaihtavat nimiä aikuisiällä yleensä siksi, että joko heidän lempinimensä tai joku muu versio on vakiintunut käyttöön tai he inhoavat nimeään. Toisinaan otsikoihin nousee erikoisista nimistä haaveilevia henkilöitä, ja nyt yhdysvaltalainen perheenäiti pääsee joukkoon mukaan.

Ohiolainen kahden lapsen äiti Shella Crabtree vihaa omaa nimeään niin paljon, että hän on jo pitkään suunnitellut sen vaihtamista. Nainen ei kuitenkaan tyydy tavalliseen nimiversioon, vaan pyysi tuomarilta lupaa vaihtaa etunimeksi Sexy. Toisin sanojen hänestä tulisi Sexy Crabtree.

Shella perustelee nimen sopivat hänelle erityisen hyvin siksi, että hän pukeutuu jatkuvasti vain Vicotria’s Secretin alusvaatteisiin. New York Daily Newsin mukaan tuomari saattaa hyvinkin hylätä hakemuksen, sillä äsken Yhdysvalloissa kiellettiin toisen naisen haave muuttaa nimensä Winnie Poohiksi, eli Nalle Puhiksi. Mikäli Sexy ei käy, on Shellalla varasuunnitelma: Sparkle.