Suosikkinäyttelijä kuoli kesken piikittämisen – huumeruisku törrötti kädessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään, että näyttelijä Philip Seymour Hoffman löydettiin aamupäivällä paikallista aikaa menehtyneenä asunnostaan New Yorkin West Villagessa. Nyt poliisi on julkistanut lisätietoja traagisesta tapauksesta, joka tiedettiin nopeasti yliannostukseksi.

Splash
Splash

Nyt on selvinyt, että Hoffmanin kädessä oli kuolinhetkellä yhä kiinni huumeruisku, joten kuoleman tuli ilmeisesti hyvin nopeasti piikittämisen jälkeen. Toisessa kädessä oli kirjekuori, joka sisälsi tämän hetken tietojen mukaan heroiinia, New York Times raportoi.

Splash
Splash

Philip Seymour Hoffman kärsi huumeongelmasta 24 vuotta sitten, mutta onnistui raitistumaan. Viime vuonna hän kuitenkin ajautui uudelleen huumekierteeseen, joka vei lopulta hänen henkensä vieroitushoidoista huolimatta.

Splash
Splash