Oscar-voittaja Philip Seymour Hoffman löydetty kuolleena kotoaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma menettää vuosittain useita suosittuja tähtiään, ja yleisin kuolinsyy ovat erilaiset päihteet. Tänään Yhdysvalloista on jälleen kantautunut suru-uutinen, joka johtuu poliisin alustavien arvioiden mukaan huumeiden yliannostuksesta.

Suosikkinäyttelijä Philip Seymour Hoffman on nimittäin löydetty kuolleena kotoaan. Hoffman löydettiin sunnuntaina aamupäivällä kello 11.30 aikaan asunnostaan New Yorkin West Villagessa. Hänet löysi huolestunut ystävä, joka tuli tarkistamaan näyttelijän vointia, koska tämä ei ollut vastannut puheluihin.

46-vuotiaana kuollut Philip Seymour Hoffman oli amerikkalainen näyttelijä, joka teki merkittävän uran elokuvien parissa. Hänet palkittiin Parhaan näyttelijän Oscar-palkinnolla vuonna 2005 Truman Capoten roolistaan. Hoffman oli viime aikoina ollut vieroitushoidossa huumeriippuvuuden takia.