Kaljuille vauvoille yllättävä lisävaruste – pukisitko omalle lapsellesi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaalimaan kakarat on mollamaijojen tähdittämä nukkesarja, joka on erittäin suosittu etenkin sen synnyinmaassa Yhdysvalloissa. Kaalimaan kakarat tunnistetaan etenkin värikkäiden hahmojen lankaperuukeista.

Etsy.com
Etsy.com

Nyt verkossa myydään nukkesarjan innoittamana valmistettuja peruukkeja, joita voi pukea pikkulasten päähän. Valikoimaan kuuluu kirjava joukko langasta valmistettuja malleja, ja peruukkien hinnat vaihtelevat lasten iän mukaan.

Peruukkeja on saatavilla myös aikuisille, mutta harva aikamies suostuisi panemaan lankavyyhtiä päähänsä edes vitsinä. Taaperoille peruukit kuitenkin sopivat, vaikka tuotetta myyvän Etsy-kaupan sivuilla ei kerrotakaan, kuinka päähine pysyy vilkkaan vekaran päässä.