Narkkaripormestarin bileputki jatkuu – punakkana yökerhossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisia poliitikkoja koskevat skandaalit kuulostavat hyvin pieniltä verrattuna esimerkiksi Kanadasta kantautuviin kohu-uutisiin. Toronton narkkaripormestari Rob Ford on loistanut aktiivisesti otsikoissa lähinnä päihteiden käyttönsä vuoksi.

Rob Fordilla on pahoja ongelmia huumeiden ja alkoholin kanssa ja miehestä on tullut eräänlainen vitsi internetmaailmassa. Pormestari on vakuutellut parantavansa tapansa, sillä hän aikoo asettua ehdokkaaksi tämän vuoden pormestarivaaleihin. Sittemmin julkisuuteen kantautui kuvia, joiden perusteella voidaan päätellä, että Rob Fordin korkki pysyy edelleenkin auki.

Gawkerin mukaan punakka Rob Ford oli nähty torontolaisessa Muzik-yökerhossa, ja monien ihmetykseksi kohujen ryvettämä mies suotui yhteiskuviin muiden asiakkaiden kanssa. Rob Fordista tuli nopeasti internet-meemien aihe, ja hänet on haluttu jopa pornoelokuvaan mukaan. Äsken narkkaripormestarin faneille aukesi mahdollisuus hankkia Rob Ford -toimintafiguuri, joka myöntää napin painalluksella polttaneensa crackia.