Saana Uimonen poliisin haaviin – autosta löytyi huumeita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkistähti Saana Uimonen on joutunut tekemisiin poliisin kanssa, kun hän oli poikaystävänsä kanssa keikkamatkalla. Viime viikonloppuna kohujulkkiksen autosta löydettiin nimittäin huumausaineita, kun viranomaiset ottivat menopelin tutkintaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Metropoli-verkkolehti uutisoi, että Saana ja Erasmo-niminen poikaystävä olivat huoltoasemalla, kun poliisi huomasi neitokaisen auton olevan katsastamaton. Lähemmässä tarkastelussa poliisikoira löysi autosta kannabista, joka kuului poikaystävälle. Molemmat otettiin kiinni ja kuljetettiin poliisilaitokselle.

– I’m a bad girl, bitch. Parit sakot, ei se mitään. Huomenna suuntana lentokenttä ja pois Suomesta! Saana kirjoitti myöhemmin Facebookiin.